Telia mobiler

Nedan hittar du de mobiler som Telia säljer med abonnemang, för att underlätta så har vi sorterat listan efter billigaste pris först. Passa på och köp en mobil hos Telia till ett bra pris. Tryck på en mobil för att se vilka abonnemang du kan välja på.

Vilken mobil kan jag köpa hos Telia?

Vi har samlat ihop de mobiler Telia säljer här ovanför på sidan och där kan du enkelt se vilka mobiler som finns att köpa men även vilket pris per månad som de börjar på.

Vilken är månadens mobil hos Telia?

Vi listar inte specifikt månadens mobil för Telia men du kan se alla mobiler ovanför samt de billigaste priserna du kan beställa för på Telias hemsida.

Är det en bra affär att köpa Telia abonnemang med ny mobil?

För de allra flesta så är det så. Genom att köpa en ny mobil med abonnemang hos Telia så slipper du betala en stor engångssumma och betalar istället en mindre summa varje månad, på så vis blir det enklare att ha råd med även de dyraste mobilerna.

Hur hittar jag ett bra erbjudande på en mobil hos Telia?

Enklaste sättet när du letar efter ett bra erbjudande på mobil hos Telia är att kolla på vår sida då vi samlar ihop alla erbjudanden här, just nu ser du erbjudanden för juli 2024 på vår sida. Du kan även besöka Telias hemsida för att se erbjudanden på mobiler.